Τοπικά

Διέγραψε τον Ταμήλο η Ν.Δ. μετά την κυνική δήλωση για τα Τέμπη

Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής, Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχάλης Ταμήλος. «Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ το απόγευμα της Τρίτης και μετά τη θύελλα αντιδράσεων για όσα είπε το πρωί στον “Ζυγό”.

 

Ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων και βουλευτής Τρικάλων σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στη χθεσινή παρέλαση με την παρουσία της οικογένειας Πλακιά, των γονέων των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν. Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά. Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους. Όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;».

Η δήλωση της Μαρίας Συρεγγέλα

Αναλυτικά η δήλωση της γραμματέως του κόμματος: “Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Ταμήλου δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας, δεν έχουν καμία θέση στη Νέα Δημοκρατία και γι αυτό η διαγραφή του ήταν άμεση. Η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη από την πρώτη στιγμή κάνει τα πάντα για να ριχτεί άπλετο φως στο δυστύχημα των Τεμπων και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους”.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης