Ροή Τοπικά

Διαδικτυακή παράσταση από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (φώτο)

Εξαιρετική προσπάθεια από την πρόεδρο Σοφία Αλεστά και τα μέλη του Δημοτικού Θεάτρου. Μέρες που είναι ανέβηκε μια διαδικτυακή παράσταση με τον τίτλο”Ανάσα σε Αβέβαιους καιρούς”.

Μια Ιντερνετική τηλεπαράσταση, με ηθοποιούς…τη θεατρική ομάδα από το θεατρικό εργαστήρι, τμήμα ενηλίκων 35+, του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.
Οι ηθοποιοί αποκτούν το δικό τους χαρακτήρα, και μας παρουσιάζουν το δικό τους μαγικό κόσμο! Οι… “θεατές” της παράστασης υπολογίζονται σε 160 (!!!) και η μετάδοση έγινε μέσω της πλατφόρμας zoom.


“Ευχάριστες ιστορίες, που μας συγκίνησαν, μας άγγιξαν, μας έδωσαν χαρά και μας έπεισαν ό,τι τελικά η τέχνη δεν πεθαίνει….παραμένει ζωντανή, ακόμη και μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή” λέει στο trikalavoice.gr  η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Σοφία Αλεστά, συμπληρώνοντας ότι “γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, σε δύσκολες συνθήκες και πρωτόγνωρες καταστάσεις! Πρωταγωνίστρια όλων αυτών, η εμψυχώτρια και γενική συντονίστρια Αντονέλα Χήρα. Το Δημοτικό Θέατρο, συνεχίζει τον αγώνα του, με κάθε επιτρεπόμενο μέσο, να κρατήσει την τέχνη ζωντανή!
Η ευτυχία, κρύβεται στα μικρά πράγματα!!! Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους, με άφθονη υγεία, ελευθερία και πολλά πολλά χαμόγελα”!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης