Τοπικά

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10-04-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 11:00 στα Τρίκαλα, στο δρόμο από τον κόμβο του Λόγγου προς και ο οικ. Ριζαριό, πάρκο Αγίου Γεωργίου, αριστερά και δεξιά οδού Πατουλιάς, S/M LIDL Λαρίσης, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, των παραπάνω περιοχών.

 

  1. Από ώρα 11:00 – 15:00 στο χωριό Παλαιομονάστηρο, όχι το χωριό, από Παλαιομονάστηρο προς Πύλη περιμετρικά από το πρατήριο καυσίμων ΕΛΙΝ, οικίες, βουστάσια, χοιροστάσια.

 

ΤΡΙΤΗ 11-04-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 τα αρδευτικά, Θερμοκήπια, Φ/Β, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, δεξιά της Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος του χωριού Φανερωμένη, όχι το χωριό έως και πριν το χωριό Γεωργανάδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12-04-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 δεξιά της Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος της Βιομηχανίας Βιολάντα, (όχι η Βιολάντα) το χωριό Πετρόπορο, έως και πριν μύλοι Τσιόγκα Γεωργανάδες, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες των παραπάνω περιοχών.

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:30 και 14:30 – 15:00 στη Φανερωμένη βιοτεχνία Τασούλας, στους Γεωργανάδες μύλοι Τσιόγκα, περιμετρικά του βουλκανιζατέρ Νάτας.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης