Τοπικά

Διαμαρτυρία για την κατάσταση στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς

Την ανησυχία του και την αγανάκτησή του για την παραμέληση του γηπέδου της Ασπροκκλησιάς εκφράζει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροκκλησιάς Χρήστος Γκουαρνταμπάσο.

 

Σε επιστολή του εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον του γηπέδου που όπως λέει στοίχησε αρκετά χρήματα για να κατασκευαστεί, αλλά και για το μέλλον των παιδιών και των κατοίκων που χρειάζονται έναν χώρο άθλησης.

Η επιστολή του Χρ. Γκουαρνταμπάσο
“Η εικόνες μιλούν από μόνες τους ένα γήπεδο το οποίο κατασκευάστηκε στiς αρχές της δεκαετίας του 2000 από τoν τότε Δήμο Χασίων με κοστολόγιο άνω των 80.000 ευρώ από τα καλύτερα στον Νομό Τρικαλων να βρίσκετε πλέον σε αυτή την κατάσταση της μη λειτουργίας για αυτούς που θέλουν να αθληθούν, για τούς νέους που θέλουν να παίξουν και για τούς οικογενειαρχες του χωριού που δεν έχουν κάποιο άλλο μέρος να μπορέσουν να πάνε τα παιδιά τούς να παίξουν και να αθληθουν ελεύθερα.

Είναι στεναχωρο οι εκάστοτε Δημοτικές Αρχές να εγκαταλείπουν στη μοίρα τούς έργα τόσο μεγάλης αξίας που άλλοι εκείνη την περίοδο έκαναν πολλές προσπάθειες ώστε να φτιαχτεί κάτι τέτοιο για τον τόπο τούς, δυστυχώς όμως για τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές είναι αδιάφορο.

Θα ήθελα να παρακαλέσω το σύνολο τής Δημοτικής Αρχής να λάβει υπόψην την αναφορά μου πάνω σε αυτό το ζήτημα και να δώσει άμεσα λύση ώστε να συντηρηθεί ο αθλητικός χώρος που εμείς η κάτοικοι του χωριού αγαπάμε.

Ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ασπροκκλησιας
Γκουαρνταμπάσο Χρήστος”

ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΙΝ

ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης