Τοπικά

Διασχίσαμε σε 6΄ τη Λάρισα, με τον νέο περιφερειακό (video)

Απίστευτη ευκολία και ασφάλεια για τους Τρικαλινούς (και όχι μόνο) που μετακινούνται από και προς Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα.

Ο ολοκληρωμένος περιφερειακός δρόμος της Λάρισας, το τελευταίο τμήμα του οποίου παραδόθηκε μόλις προ μηνός, μειώνει τη χρονοαπόσταση για τη συμπρωτεύουσα και κυρίως κάνει πιο ασφαλείς τις μετακινήσεις μας. Πλέον δεν υποχρεωνόμαστε να διασχίσουμε το κέντρο της Λάρισας για να βγούμε στην εθνική οδό, γλυτώνουμε μποτιλιάρισμα και φανάρια και το ταξίδι μας γίνεται πιο γρήγορο και ασφαλές από ποτέ. Από τα Τρίκαλα μέχρι Θεσσαλονίκη σε διπλό δρόμο, με διαχωριστικό, και τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας.

Δείτε το βίντεο του trikalavoice.gr  από τον νέο περιφερειακό Λάρισας. Χρειαστήκαμε 6΄ μόλις για να τον διατρέξουμε όλο.

 

Τι λέει ο Κώστας Αγοραστός

«Με το συγκεκριμένο έργο αποφορτίζεται η πόλη της Λάρισας από τον μεγάλο όγκο αυτοκινήτων το οποίο καθημερινά την επιβάρυνε» λέει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και συμπληρώνει: «Πλέον η πόλη της Λάρισας γίνεται πιο ασφαλής, ενώ δίνεται λύση σε ένα πάγιο πρόβλημα που αφορούσε το κυκλοφοριακό. Παράλληλα με το συγκεκριμένο έργο επιτυγχάνεται η γρήγορη και η επίσης ασφαλής διέλευση των Τρικαλινών, αλλά και των επισκεπτών της Δυτικής Θεσσαλίας, οι οποίοι κινούνται προς Θεσσαλονίκη και προς τα γειτονικά παράλια της Λάρισας και της Κατερίνης. Δεν σταματάμε, το έργο αυτό θα κουμπώσει και με το νέο τμήμα από τη Μάνδρα μέχρι τη Λάρισα που ήδη ξεκινάει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οπότε θα μιλάμε για έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο που θα ξεκινάει από την Καλαμπάκα και θα καταλήγει στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης