Τοπικά

Δικάζεται σήμερα στα Τρίκαλα εκπαιδευτικός που κατηγορείται για βιασμό

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα η δίκη του 63χρονου πρώην ανώτερου στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται για το κακούργημα του βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μιας 46χρονης καθηγήτριας στη Λάρισα.

 

Η υπόθεση ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το φθινόπωρο του 2021 μετά τη μήνυση για βιασμό που υπέβαλε η τότε 44χρονη σε βάρος του προϊσταμένου της. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, η πράξη φέρεται να έγινε το  Σεπτέμβριο του ίδιου έτους στο όχημα του κατηγορούμενου μετά από βραδινή έξοδο. Μάλιστα στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση είχε πραγματοποιηθεί και γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ενώ με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως στις 16 Νοεμβρίου 2021 τέθηκε σε αργία και παύτηκε από τα καθήκοντα του.

Τον περασμένο Νοέμβριο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο 63χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη η οποία και αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο ΜΟΔ Τρικάλων.

larissanet.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης