Site icon TrikalaVoice

Διοικητής Νοσοκομείου Τρικάλων: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων (… όχι και πολύ καλά!!!)

trikalavoice.gr

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοίνωσε την έκδοση των βαθμολογιών των υποψηφίων, που έλαβαν μέρος στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση  για την κάλυψη των 152 θέσεων Διοικητών και Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, καθώς και για την κάλυψη των 21 θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αποτελέσματα > Γραπτά-Βαθμολογίες.  Για το Νοσοκομείο Τρικάλων, όπως έχει αποκαλύψει το trikalavoice.gr από καιρό, συμμετείχαν στη διαδικασία 39 υποψήφιοι.

Στο συνημμένο γράφημα του proson.gr παρακάτω εμφανίζεται η συνολική επίδοση των 1.034 υποψηφίων που έλαβαν μέρος στη γραπτή εξέταση. Η μέγιστη επίδοση βαθμολογίας είναι 635,77 μονάδες και η ελάχιστη επίδοση 85,33 μονάδες.

Ενστάσεις κατά της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης δεν επιτρέπονται!

Τα επόμενα στάδια

Στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, η ήδη συσταθείσα Επιτροπή Επιλογής Διοικητών και Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) θα διενεργήσει:

Exit mobile version