Τοπικά

Διπλή υποψηφιότητα στην Κοινότητα Πύρρας για το Θοδωρή Χήρα

Σε διπλή προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Καλιακούδα (Τάκη) Δημήτριο και τον Παπαθανασίου Ηλία και πορεύονται από κοινού, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

 

Ο Δημήτρης κατάγεται από την όμορφη Πύρρα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων και είναι συνταξιούχος Πυροσβέστης. Ο Ηλίας έλκει επίσης την καταγωγή του από την Πύρρα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων. Είναι συνταξιούχος, ενώ επί σειρά ετών ασχολήθηκε με τον πρωτογενή τομέα. Αμφότεροι αγαπούν υπερβολικά το χωριό τους. Άνθρωποι ευσυνείδητοι, υπεύθυνοι, πρόθυμοι και συγκροτημένοι. Διαθέτουν αστείρευτη θέληση για προσφορά στα κοινά και θα επιδιώξουν την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων >> .

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας ανέφερε σχετικά… << Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας δύο εξαιρετικούς ανθρώπους. Ο Δημήτρης και ο Ηλίας ανήκουν διαχρονικά στους ενεργούς και δραστήριους πολίτες. Γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής τους και έχουν έτοιμες προτάσεις για την αντιμετώπιση τους.
Τους ευχαριστώ πολύ που αποδέχθηκαν την πρότασή μου και συμμετέχουν στο ισχυρό ψηφοδέλτιό μας.

Αμφότεροι θα είναι υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πύρρας.

Δημήτρη και Ηλία , σας εύχομαι καλή επιτυχία! >>

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης