Ροή Τοπικά

Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Τρίκκης

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, πραγματοποιήθηκαν, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου, οι διπλωματικές  εξετάσεις του σχολικού έτους 2020-21.

 

Δίπλωμα βυζαντινής μουσικής έλαβαν οι απόφοιτοι: 1.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΙΩΓΑΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ. 2.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. 3.ΗΛΙΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΤΣΙΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. 4.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΡΑΝΤΖΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. 5.ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ. 6.ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΑΪΟΥ ΤΖΙΑΤΖΙΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. 7. ΑΓΓΕΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. 8.ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥΛΙΟΣ  ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. 9.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. 10.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ 11. ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΕΣΛΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Την εξεταστική επιτροπή, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αποτελούσαν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη:  ο κ. Ανδρέας Ιωακείμ, διευθυντής του ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ», Διδάκτωρ Βυζαντινής Μουσικολογίας, ο κ. Ανάργυρος Βλάχος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Άρης Στάμος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και ο κ. Ευθύμιος Σπύρου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής.

Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου παρέστη ο Γεώργιος Μπομπόκας, καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, θεολόγος και πρωτοψάλτης. Τις εξετάσεις τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Δημητρίου.

Ο πρόεδρος της σχολής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και οι καθηγητές της σχολής εύχονται στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης