Τοπικά

Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Τρίκκης

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα  με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης στον Νέο Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Φλαμουλίου  θα πραγματοποιηθούν οι διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2021-22.

 

Υποψήφιοι είναι οι σπουδαστές της Σχολής π. Γραδούλας Γεώργιος, Μαρδάνης Παναγιώτης, Πλαστάρας Νικόλαος, Τουρτούνη Άννα, Χειλάς Πέτρος, Χειλάς Δημήτριος, Τύμπας Νεκτάριος, Σκύφτας Μάνθος, Γυφτογιάννη Όλγα, Μουτσίκα Γεωργία-Φοίβη και Σκυλοδήμου Μαρία.

Την εξεταστική επιτροπή, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα αποτελούν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη:  ο κ. Ανδρέας Ιωακείμ, διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ», Διδάκτωρ Βυζαντινής Μουσικολογίας, ο κ. Ανάργυρος Βλάχος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Άρης Στάμος, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Ευθύμιος Σπύρου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και ο κ. Πολύκαρπος Τύμπας, μουσικολόγος.

Ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου θα παραστεί ο Γεώργιος Μπομπόκας, Καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, Θεολόγος και Πρωτοψάλτης.

            Οι Εξετάσεις για το Πτυχίο Ιεροψάλτου της Σχολής θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου, 7 το απόγευμα στον Νέο Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Φλαμουλίου.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΜΟΥΣΟΙ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης