Ροή Τοπικά

Δομές υποστήριξης για μεγάλα έργα συγκροτεί το ΤΕΕ Τρικάλων

Η Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή των μελών της στις “Δομές υποστήριξης Ν.Ε ΤΕΕ Τρικάλων” ενημερώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες συγκρότησης αυτών και η λειτουργία τους ξεκινάει την 1η Ιουλίου 2021.

 

 

Όπως αναφέρει στο trikalavoice.gr ο πρόεδρος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΤΕΕ Νίκος Λιάκος «οι Δομές υποστήριξης αποτελούν όργανα με εισηγητικό και γνωμοδοτικό χαρακτήρα υπό την εποπτεία της Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων με αντικείμενο το επιστημονικό έργο του ΤΕΕ (σεμινάρια, ημερίδες, εκδηλώσεις) αλλά και τα τεχνικά-αναπτυξιακά ζητήματα, μελετώντας και διατυπώνοντας απόψεις όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο ή ζητηθεί.

Η πρωτοβουλία συγκρότησης των Δομών, που αποτελεί κάτι νέο στα πλαίσιο των Ν.Ε ΤΕΕ, ξεκίνησε από την ανάγκη ενίσχυσης των δράσεων του ΤΕΕ αλλά και της πιο δυναμικής και ουσιαστικής  παρουσίας των Μηχανικών στα τεχνικά ζητήματα του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους Μηχανικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της νέας αυτής εθελοντικής προσπάθειας και αναμένουμε την απαιτούμενη ανταπόκριση των συνεργαζόμενων φορέων».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης