Ροή Τοπικά

Δραματική εξομολόγηση της Τρικαλινής Σταρ Ελλάς, Ραφαέλας Πλαστήρα

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε ζωντανά μέσω skype η Σταρ Ελλάς 2019.

Η Τρικαλινή καλλονή αναφέρθηκε στην τοξική σχέση που είχε επί τέσσερα χρόνια, από τα 15 έως τα 19 της, με τον Ολλανδό σύντροφό της ο οποίος της ασκούσε σωματική βία.

«Όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση ήμουν πολύ ερωτευμένη. Είχαμε 6 χρόνια διαφορά. Στην αρχή ήταν φυσιολογικός, υπήρχε μια ζήλια απλά. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε απότομα. Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και αυτός δεν το δεχότανΔεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν έκανα παρέα με τις φίλες μου, όπου κι αν πήγαινα έπρεπε να τον ειδοποιώ» περιέγραψε η ίδια.

Και συνεχίζοντας: «Πάντα μαλώναμε πολύ άσχημα και σήκωνε χέρι πάνω μου. Είχα πάει πολλές φορές στην αστυνομία αλλά και σε ψυχολόγο. Στην Ολλανδία όμως δεν με έπαιρναν στα σοβαρά. Η μητέρα μου ήταν εξαρχής αρνητική με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είχα σχέση μαζί της. Δεν είχα τηλέφωνο, ήμουν μαζί του κάθε μέρα στο σπίτι και με είχε κλειδωμένη μέσα».

«Τον τελευταίο χρόνο τον χώρισα, αλλά δεν υπήρχε διέξοδος να φύγω. Με είχε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, σε μια γκαρσονιέρα. Δεν δούλευε. Αυτό συνέβαινε τέσσερις μέρες. Ένα βράδυ έφυγε αργά τα μεσάνυχτα για μια δουλειά και ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα. Έτσι βγήκα, πήγα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα ήρθα στην Ελλάδα» εξήγησε η Σταρ Ελλάς 2019.

«Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα με ενοχλεί. Έχω απευθυνθεί και στην αστυνομία εδώ στην Ελλάδα. Ζούσα κάθε μέρα με τον φόβο ότι δεν θα ξυπνήσω. Μου έλεγε: ‘’Θα σε σκοτώσω’’, ‘’Είσαι άσχημη, έχεις στραβή μύτη’’. Μου έλεγε μόνο άσχημα πράγματα για να τα πιστέψω. Είχε σοβαρά θέματα. Δεν θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μπει στη φυλακή αλλά σε ψυχιατρείο. Κάθε μέρα όταν νευρίαζε έπαιρνε αντικείμενα και μου έλεγε: ‘’Θα σε σκοτώσω’’. Προσευχόμουν να τελειώσει αυτό το μαρτύριο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης