Τοπικά

Δριμεία επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΕΕΠ Τρικάλων της Ν.Δ.

Οι Tρικαλινοί πολίτες θα περίμεναν μία συγγνώμη μετά την χθεσινή κοροϊδία των διαφημισμένων επιδοτήσεων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα καύσιμα, που τελικά είναι 13 ευρώ το μήνα.

 

Θα περίμεναν μία στοιχειώδη αυτοκριτική για την επιδότηση της αισχροκέρδειας των καρτέλ στην ενέργεια, αντί για την επιβολή πλαφόν, είτε στη λιανική είτε στη χονδρική τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, όπως έχουν εφαρμόσει η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ρουμανία.

Αντίθετα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτεραιοποιεί τα κέρδη της μετοχής της ΔΕΗ, δίνει χρυσά προκλητικά μπόνους στα γαλάζια ΄΄golden boys΄΄ και ταυτόχρονα, εν μέσω κρίσης, δίνει την πλειοψηφία της ΔΕΗ σε ιδιώτες.

Επιπλέον, οι πολίτες θα περίμεναν και περισσότερη ειλικρίνεια από την κυβέρνηση, αντί για χυδαία ψέματα, ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η μείωση του Ε.Φ.Κ στα καύσιμα, όταν μία σειρά από χώρες της Ε.Ε, με τελευταίες την Κύπρο, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία το εφαρμόζουν για όσο διαρκεί η κρίση, μειώνοντας σημαντικά τις τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου.

Το μόνο που μπορεί η Τρικαλινή κοινωνία να περιμένει από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την Ν.Δ, είναι ψέματα, προπαγάνδα, ακρίβεια και εξυπηρέτηση των καρτέλ και των ημετέρων.

Η χώρα αξίζει μία κυβέρνηση της ευθύνης και όχι μία κυβέρνηση της δικαιολογίας.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης