Τοπικά

Δυνατή προσθήκη στα ορεινά με Πατσιατζή Δημήτριο για τον Θοδωρή Χήρα

Σε μία άκρως δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε και επίσημα ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Πατσιατζή Δημήτριο και πορεύονται από κοινού, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης είναι επαγγελματίας ξυλουργός, διαμένει μόνιμα στο όμορφο Βροντερό και είναι πατέρας δύο τέκνων.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε… << Είμαι λάτρης του ορεινού μας όγκου και της απαράμιλλης ομορφιάς του. Εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου διαχρονικά ανήκουμε στους ενεργούς και δραστήριους πολίτες. Σκοπός της ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η πρόθεσή μου να προσφέρω ανιδιοτελώς στο κοινωνικό σύνολο. Η καθημερινότητα των κατοίκων των απομακρυσμένων ορεινών χωριών είναι ένας συνεχής απαιτητικός αγώνας επίλυσης προβλημάτων. Με μεθοδικότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε την ευρύτερη ορεινή περιοχή, να την αναδείξουμε, να την προβάλλουμε και να δώσουμε κίνητρα μόνιμης διαμονής στους δημότες μας, αφήνοντας μια ουσιαστική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
Άλλωστε, όπως έμαθα και στην εργασία μου… το μεγαλύτερο ποσοστό ενός επιτυχημένου αποτελέσματος, είναι οι σωστές προπαρασκευαστικές ενέργειες και η αγάπη για αυτό που κάνεις.
Γι’ αυτούς τους λόγους, θέτω και επίσημα την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” με επικεφαλής τον Θοδωρή Χήρα και τίθεμαι στην κρίση των συνδημοτών μου >>.
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Είμαι πολύ χαρούμενος που ενεργοί και δραστήριοι πολίτες σαν τον Δημήτρη ασχολούνται με τα κοινά. Άνθρωπος εργατικός, συγκροτημένος, πρόθυμος και κοινωνικά ανήσυχος. Έχει έτοιμες προτάσεις για να μπει ένα φρένο στην οπισθοδρόμηση που βιώνει ο Δήμος μας τα τελευταία έτη.
Είναι τιμή μας που άτομα σαν τον Δημήτρη συμμετέχουν στο ισχυρό ψηφοδέλτιό μας.
Ο Δημήτρης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε Αιθήκων.
Δημήτρη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης