Τοπικά

Δυνατό σήμα νίκης στον Θανάση Λιούτα από την Αγία Μονή

Πρωτοφανής και μαζική η πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ στον Ν. Τρικάλων.

 

«Ξεκινώ τον αγώνα μου από την Αγία Μονή. Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για εσάς! Είμαι ένας από εσάς! Αγωνίστηκα για κάθε δίκαιο αίτημά σας. Το γνωρίζετε! Η εμπιστοσύνη σας, με τιμά αφάνταστα. Με συγκινεί βαθιά! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!». Με αυτά τα λόγια και εμφανώς συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή που επεφύλασσαν οι άνθρωποι της Αγίας Μονής, ξεκίνησε την πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωσή του, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στον Νομό μας, Θανάσης Λιούτας. Μια συγκέντρωση που εξέπεμψε δυνατό σήμα νίκης. Μια συγκέντρωση πρωτοφανής, που θύμισε άλλες εποχές, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να βγαίνουν μπροστά, στην πρώτη γραμμή με ενθουσιασμό, και να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον Θανάση Λιούτα.

Ο Θανάσης μίλησε από καρδιάς, αποσπώντας πολύ θερμό χειροκρότημα. Χειροκρότημα που έδινε δυναμικά τον παλμό της συγκέντρωσης.

Ευχαρίστησε τον κόσμο της Αγίας Μονής για τη σχέση που έχουν χτίσει.

«Μια σχέση εμπιστοσύνης, με γερά θεμέλια», όπως είπε.

«Μια σχέση που μεταφράζεται σε κοινή πορεία ζωής. Σε κοινή πορεία, στην οποία μαζί δίνουμε έναν σημαντικό αγώνα. Για τον τόπο μας. Για την κοινωνία μας! Για να λύνεται πάντα κάθε ζήτημα που ανακύπτει».

Είναι η εμπιστοσύνη σας που μου δίνει δύναμη! Συνεχίζουμε μαζί! Συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα! Η αγάπη για τον τόπο μας, πάντοτε σημαίνει προσφορά για την κοινωνία! Και εμείς τον τόπο μας, τον αγαπάμε πολύ! Ξεκινάμε δυνατά! Σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου για όλα!» κατέληξε, με τον κόσμο της Αγίας Μονής να τον αγκαλιάζει, να του δίνει δύναμη, να του εύχεται καλή επιτυχία στον μεγάλο του αγώνα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης