Site icon TrikalaVoice

Δυο νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στα Τρίκαλα

Συνεχίζονται καθημερινά οι έλεγχοι στη Θεσσαλία με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Κατά το τελευταίο 3ήμερο και συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 έως χθες, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, μετά από διενεργηθέντες ελέγχους, συνελήφθησαν -8- άτομα σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε -7- διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση:

 

(Α) Νομός Λάρισας

 

Ειδικότερα, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δεν σταμάτησαν σε σήμα ελέγχου των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή, απορρίπτοντας ένα γάντι που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -10,4- γραμμαρίων, το οποίο περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη ποσότητα.

Στη συνέχεια, κατά την ακινητοποίησή τους, ο ένας εξ αυτών αντιστάθηκε, απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν, επιπλέον, το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ, -2- κινητά τηλέφωνα, καθώς και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

(επισυνάπτεται φωτογραφία)

 

 

 

 

(Β) Νομός Μαγνησίας

 

 

 

 

(Γ) Νομός Τρικάλων

 

 

(Δ) Νομός Καρδίτσας

 

 

 

Η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών παραμένει σταθερά μεταξύ των προτεραιοτήτων των αστυνομικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Θεσσαλία.

Exit mobile version