Ροή Τοπικά

Δυο… τρελοί ποδηλάτες, πέρασαν απ’ τα Τρίκαλα (video)

Ο Γιάννης από τον Πειραιά και ο Αντρέας από την Πάτρα (μακρυμάλλης) διέσχισαν τα μέρη μας με ποδήλατο και τα κατέγραψαν… όλα!!!…

Λατρεύουν το ποδήλατο και αγαπούν τη φύση. Πριν από ένα χρόνο λοιπόν, αποφάσισαν να ξεκινήσουν να συνδυάζουν αυτά τα δύο εξερευνώντας την Ελλάδα ποδηλατώντας. Όντας οι δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι, όταν καταφέρνουν να ταιριάξουν τις άδειές τους, διοργανώνουν και ένα ταξίδι.
Αυτό είναι το τέταρτο. Επέλεξαν ένα εναλλακτικό Πάσχα. Ανέβηκαν Λάρισα με τραίνο και ξεκίνησαν. Την πρώτη μέρα ποδηλάτησαν 120 χλμ, διέσχισαν τον θεσσαλικό κάμπο περνώντας από Τρίκαλα, Καλαμπάκα και Μετέωρα, ενώ διανυκτέρευσαν σε σκηνή σε κάποιο δάσος. Την δεύτερη μέρα ξεκίνησε η ανήφορα. Αφού πέρασαν από Τριγώνα, Ορθοβούνι, Κορυδαλλό και Παναγία, κατάφεραν να ανέβουν Κατάρα με 1.700 υψόμετρο.

Στη συνέχεια κατηφόρισαν Μέτσοβο και μετά από 120 πάλι χλμ κατέληξαν Ιωάννινα το βράδυ της δεύτερης μέρας. Την τρίτη μέρα, έκαναν βόλτα στον Βοϊδομάτη ποταμό και επισκέφτηκαν το Πάπιγκο όπου διανυκτέρευσαν και έκαναν Ανάσταση.
Ήταν ένα ταξίδι από τον θεσσαλικό κάμπο ως την Ήπειρο και τα βουνά της, τους υπέροχους ανθρώπους της και το πιο σημαντικό, την παράδοσή της.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης