Site icon TrikalaVoice

Δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες στο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στο Εθνικό πρόγραμμα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού «Φώφη Γεννηματά» https://mastografia.gov.gr, το οποίο περιλαμβάνει χωρίς καμία επιβάρυνση Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες-δικαιούχους, Κλινική εξέταση ή Υπερηχογράφημα (σε περίπτωση ευρήματος).

 

Το πρόγραμμα αφορά σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών, οι οποίες διαμένουν στην Ελλάδα και διαθέτουν ΑΜΚΑ. Εξαιρούνται μόνο όσες έχουν ήδη κάνει ψηφιακή μαστογραφία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, είτε εκείνες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού κατά την τελευταία πενταετία. Η διαδικασία που θα ακολουθείται είναι η εξής:

Παρακαλούμε, για πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο 2410996153

ή επισκεφθείτε το site μας: https://www.iaso.gr/thessalias/maieytiki-gynaikologiki-kliniki/ypiresies/gynaikologiki-kliniki/kentro-mastoy/to-kentro  

Στο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο Κέντρο Μαστού στην Κεντρική Ελλάδα παρέχουμε  ολοκληρωμένη φροντίδα της γυναίκας. Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, κάτω από την ασφάλεια που παρέχει εδώ και 12 χρόνια το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, συγκεντρώθηκαν οι καλύτεροι εξειδικευμένοι στο μαστό επιστήμονες, οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την πρόληψη, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία και την αποκατάσταση των παθήσεων του μαστού.

Exit mobile version