Τοπικά

Δωρεάν rapid test αύριο για τους Τρικαλινούς

Ένα ευρύ πρόγραμμα δειγματοληψίας για covid-19 ξεκινά αυτή την εβδομάδα και στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία ΕΟΔΥ και Περιφέρειας Θεσσαλίας θα διενεργηθούν rapid test, δωρεάν, σε όσους το επιθυμούν. Το συντονισμό θα έχει η ιατρός-περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα η οποία μιλάει για “γρήγορα τεστ που θα γίνονται με ασφάλεια”. Σημειώνεται ότι όσοι θέλουν να εξεταστούν θα προσέρχονται με τα αυτοκίνητά τους στο χώρο- παλιά Ζωαγορά-και με τις κατάλληλες προφυλάξεις θα λαμβάνεται δείγμα δίχως να χρειάζεται να εξέλθουν απ’ αυτά. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Τρικκαίων,  στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού, πρόκειται να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.  στην Παλαιά Ζωαγορά στην οδό Κλειδωνοπούλου δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing»”.

“Με τον τρόπο αυτό” λέει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός “αποσυμφορούμε τα Νοσοκομεία μας που δέχονται μεγάλο βάρος σε όλη τη Θεσσαλίας και ειδικά στα Τρίκαλα τις τελευταίες μέρες”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης