Ροή Τοπικά

Δωρεάν wi fi σε όλα τα χωριά του Δήμου Μετεώρων

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Μετεώρων βρίσκεται στην ολοκλήρωση του έργου ασύρματου δικτύου με την εγκατάσταση access point στη Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου.

 

 

Το επόμενο χρονικό διάστημα σε συνεργασία πάντα με την COSMOTE θα συνεχιστεί θα τοποθετηθούν access point στα ελάχιστα χωριά που απομένουν.

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος ευχαριστεί για ακόμα μία φορά την COSMOTE και ιδιαίτερα το τεχνικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία και βοήθεια που χωρίς αυτή θα ήταν αδύνατο το όλο project.

Για την αποπεράτωση του όλου έργου εργάστηκαν οι δύο Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Γιώργος Βαΐου (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) και Χρυσούλα Κατσικά (Υπεύθυνη Πληροφοριακών Συστημάτων) που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να υλοποιήσουν ένα τεχνικά πολύ δύσκολο έργο.

Το δίκτυο έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αποκλειστικά σε κοινόχρηστους χώρους (πλατείες) των οικισμών και απευθύνεται σε κατοίκους, διερχόμενους και επισκέπτες της περιοχής μας.

Ο Δήμος δεν είναι πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (internet) και το παρόν δημοτικό δίκτυο Wi-Fi έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένες λειτουργίες, δεν αντικαθιστά την οικιακή σύνδεση και δεν επιτρέπεται η επέκτασή του (repeaters, κ.λπ) για ιδιωτική, επαγγελματική και κάθε άλλη χρήση.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης