Ροή Τοπικά

Δόθηκε λύση στο ζήτημα της έλλειψης εργατών γης σε συνέχεια των παρεμβάσεων του Θανάση Λιούτα

Στις 25 Φεβρουαρίου του 2021, κατά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό, ο Τρικαλινός Βουλευτής είχε τονίσει στον κ. Υπουργό την ανάγκη για την εξεύρεση μιας άμεσης και αποτελεσματικής λύσης πάνω στο πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης για εποχιακές αγροτικές εργασίες στον τόπο μας.

 

Πρόκειται για ένα ζήτημα, την άμεση λύση του οποίου, ο κ. Λιούτας είχε επισημάνει και τον περασμένο Ιούλιο, μέσω επιστολής που είχε στείλει προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

Οι παρεμβάσεις του Θανάση Λιούτα είχαν αίσιο τέλος, με δεδομένο ότι στις 11 Μαρτίου του 2021, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε σχετική τροπολογία με την οποία δίνεται λύση.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής υπογράμμισε ότι πρόκειται για πολύ σημαντική και θετική εξέλιξη, η οποία θα βοηθήσει και θα ενισχύσει την αγροτική παραγωγή του τόπου μας, καθώς και τους ίδιους τους παραγωγούς μας, οι οποίοι τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όσο και εξαιτίας των σφοδρών πλημμυρών του Ιανού, της κακοκαιρίας του Ιανουαρίου και του πρόσφατου μεγάλου σεισμού, έχουν πληγεί σημαντικά και έχουν ανάγκη την στήριξη της πολιτείας. «Μια στήριξη που δόθηκε, δίνεται και θα συνεχίσει να δίνεται από την Κυβέρνηση της ΝΔ και ιδίως από τον Πρωθυπουργό, που βρίσκεται πάντα και αποφασιστικά δίπλα στον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο μας», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, ευχαριστώντας ταυτόχρονα θερμά τον κ. Σπήλιο Λιβανό που κινήθηκε άμεσα και έδωσε τη λύση.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης