Τοπικά

“Δύναμη Ευθύνης”: Εκ νέου υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι (Ονόματα)

Δυναμική εκκίνηση για τον Λευτέρη Αβραμόπουλο στο Δήμο Μετεώρων ο οποίος ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής την εκ νέου υποψηφιότητα του συνόλου σχεδόν της Δημοτικής του ομάδας-πλην Κώστα Ράντου- καθώς και εκλεγμένων τοπικών συμβούλων, μεταξύ των οποίων και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας Σάκη Σινάνη.

 

 

Η επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του νεαρού υποψηφίου δημάρχου, ανθρώπων έμπειρων και με πολυετή παρουσία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου δίνει ασφαλώς ώθηση στον επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Ευθύνης” ενόψει της εκλογικής μάχης του ερχόμενου φθινοπώρου. Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε και ανακοινώσεις επιπλέον νέων υποψηφίων (σ.σ. ήδη έχουν ανακοινωθεί αρκετοί), καθώς και την κατάθεση του προγράμματος για την επόμενη μέρα στο Δήμο Μετεώρων.

Οι εν ενεργεία δημοτικού και τοπικοί σύμβουλοι σε δήλωσή τους αναφέρονται στις παρακαταθήκες του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη και στις προκλήσεις της νέας εποχής με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Αναλυτικά:

Αγαπητές μας συνδημότισσες, αγαπητοί μας συνδημότες

 

Το 2023 είναι μια κρίσιμη εκλογική χρονιά όπου θα κληθούμε να αναδείξουμε μια νέα Δημοτική Αρχή που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και η οποία με σχέδιο και διαφάνεια θα μας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες σπάζοντας καθεστωτικές αντιλήψεις του παρελθόντος, 

Μια νέα Δημοτική αρχή που θα δώσει μια νέα πνοή στην πόλη και στα χωριά μας, θα δώσει ευκαιρίες στους νέους μας να μείνουν και να δημιουργήσουν εδώ, θα καταστήσει τον Δήμο Μετεώρων πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Σ’ αυτή τη κρίσιμη ώρα κανείς δεν περισσεύει. 

Σ’ αυτή τη κρίσιμη ώρα, όλοι καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. 

Να ακούσουμε, να διαβάσουμε, να κρίνουμε και να επιλέξουμε.

 

Η παράταξή μας «Δύναμη Ευθύνης» με ηγέτη τον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη απέδειξε την 5ετία 2014-2019 ότι είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών, των μεγάλων οραμάτων. 

Οι πολίτες επιβράβευσαν την προσπάθειά μας, ωστόσο λόγω εκλογικού συστήματος μας στερήθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουμε εκείνο το μεγάλο έργο.

Η παράταξή μας συνεχίζει ωστόσο με τις ίδιες αρχές και αξίες. 

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε γενιά και εμπιστευόμαστε έναν νέο και ικανό άνθρωπο, τον Λευτέρη Αβραμόπουλο, ο οποίος με τις προτάσεις που καταθέτει αποδεικνύει ότι έχει όραμα για τον τόπο μας και είναι αποφασισμένος να δουλέψει για αυτό.

 

Εμείς, λοιπόν, οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι δηλώνουμε την στήριξη στο πρόσωπό του και θέτουμε εκ νέου την υποψηφιότητά μας ενώπιον των συνδημοτών μας.

Ακολουθούν οι υπογραφές:

Ιωάννης Γιαννούλας

Δημήτρης Ζιώγας

Δημήτρης Ζαμπούρας

Σπύρος Θεμέλης

Αθανάσιος Καραπέτσας

Λίλα Μπαντέκα-Νάνη

Χρήστος Παπαγεωργίου

Μαρία Φροσυνάκη

Κωνσταντίνος Παπάντος

Φώτης Πάλλας

Πολυζώης Χαλατσάκης

Δημήτρης Χύμας

Βέφα Αρσένη-Βαφειάδη

Φώτης Καραθανάσης

Αθανάσιος Σινάνης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης