Τοπικά

Εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων

Σε σχέση με την ένταξη βρεφών/νηπίων/παιδιών στα ΚΔΑΠ, στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, καθώς και για την ένταξη παιδιών/εφήβων/ ατόμων με αναπηρία στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στο πλαίσιο της Δράσης Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής σχολικού έτους 2017-2018, ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει:

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΕΤΑΑ, η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» σχολικού έτους 2017-2018, αρχίζει νωρίς το Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες τον Ιούνιο, έτσι ώστε οι γονείς να έχουν το χρονικό περιθώριο να επιλέξουν τη δομή ή/και δομές που επιθυμούν.

Η συγκεκριμένη δράση αφορά την παροχή «αξίας τοποθέτησης» (voucher) σε δικαιούχους για τη δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων από 2 μηνών – 4 χρονών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, των παιδιών από 5 ετών έως 12 ετών σε ΚΔΑΠ και των παιδιών-εφήβων-ατόμων ΑμΕΑ σε ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Η ΕΕΤΑΑ ενημερώνει τις μητέρες να προετοιμαστούν, ώστε, όταν θα δημοσιευτεί η πρόσκληση μέσα στον μήνα, να μπορέσουν, εντός της προθεσμίας που θα προβλέπεται, να καταθέσουν εγκαίρως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να είναι έγκυρες και οι αιτήσεις τους.

Οι μητέρες θα πρέπει:

– να έχουν την πράξη προσδιορισμού φόρου, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν καταθέσει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016 (1/1/2016 – 31/12/2016).

– να γνωρίζουν το προσωπικό ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα περιγράφονται αναλυτικά στην πρόσκληση που θα αναρτηθεί εντός του Μαΐου στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), όπου μπορούν να διαβάσουν όλα τα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη δράση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης