Ροή Τοπικά

Εγγύηση για την επόμενη μέρα ο Κώστας Σκρέκας

Με το βλέμμα στην… 8η Ιουλίου και τη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός συνεχίζει τις περιοδείες του.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρώην Υπουργός επισκέφθηκε το Δήμο Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα τα χωριά Κεραμίδι, Νομή, Πετρόπορος Ταξιάρχες και Φανερωμένη.

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στις τιμές των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων, οι οποίες έχουν «βουλιάξει» σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις ασύμφορη την παραγωγή.

Ο Πρώην Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα λάβει αυστηρά μέτρα ώστε να χτυπήσει στη ρίζα του το φαινόμενο των παράνομων Ελληνοποιήσεων που πλήττει και τα Τρικαλινά προϊόντα. Ταυτόχρονα, θα δώσει έμφαση στη μείωση του κόστους παραγωγής, ώστε να αυξηθούν οι αποδόσεις και να ενισχυθεί το εισόδημα των παραγωγών. Επίσης, το εισόδημα θα αυξηθεί με τις φορολογικές ελαφρύνσεις που θα εφαρμοστούν από την αρχή του 2020.

Η Νέα Δημοκρατία, πρόσθεσε ο κ. Κώστας Σκρέκας, στήριξε και θα στηρίξει με όλα τα δυνατά μέσα τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής. Οι επενδύσεις σε υποδομές, οι μειώσεις φόρων και η ισχυρή ανάπτυξη θα οδηγήσουν στη δημιουργία, πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας στα Τρίκαλα και σε όλη την περιφέρεια, για να παραμείνουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο μας και να αρχίσουν σταδιακά να επιστρέφουν όσοι έχουν φύγει.

Σταθερά στο πλευρό παραγωγών και καταναλωτών

 

Στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, ο οποίος έχοντας διατελέσει Υπουργός Ανάπτυξης το 2014 γνωρίζει άριστα τα προβλήματα που απασχολούν την αγορά.

Γι’ αυτό άλλωστε στο πρόσωπο του οι πολίτες αναγνωρίζουν έναν πολιτικό που, όπως έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και την επομένη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, απ’ όποια θέση και αν βρεθεί, θα προωθήσει άμεσα τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Όπως επισήμανε στις συνομιλίες του με παραγωγούς και καταναλωτές ο Πρώην Υπουργός, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει μείωση φόρων, επενδύσεις και νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Αυτό, είπε, θα οδηγήσει σε αύξηση των εισοδημάτων για όλους τους πολίτες και συνεπώς στην αύξηση της καταναλωτικής ζήτησης.

Σε ό,τι αφορά δε τους παραγωγούς, ο κ. Κώστας Σκρέκας υπογράμμισε ότι από τις 8 Ιουλίου θα ξεκινήσουν εντατικοί και οργανωμένοι έλεγχοι προκειμένου η Πολιτεία σε στενή συνεργασία με την αγορά να περιορίσει το φαινόμενο των Ελληνοποιήσεων που πλήττει και τα Τρικαλινά προϊόντα.

Επίσης, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευθεί και να αναπτυχθεί ο θεσμός των λαϊκών αγορών, καθώς εξασφαλίζει για την ελληνική οικογένεια ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Συνάντηση του Κώστα Σκρέκα με τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών

Τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, αφενός για να λάβει την ευλογία του ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης, αφετέρου να για συνεχίσει έναν ουσιαστικό διάλογο που έχει μαζί του για προώθηση ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας παρότρυνε τον Σεβασμιώτατο να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται για το καλό της Τοπικής μας Εκκλησίας και για το Ποίμνιό της, δηλώνοντάς του ότι σταθερά θα βρίσκεται δίπλα του και σήμερα και από όποια νέα θέση, μετά τις εκλογές.

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κώστα Σκρέκα και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αγώνα του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης