Τοπικά

Εγγύηση… Κατσιάβα στους εντυπωσιακούς νέους κόμβους των Τρικάλων (φώτο)

Οι εργασίες προχωρούν με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς και στον δεύτερο κόμβο στην περιοχή του ΟΣΕ και αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα ένα έργο ζωής για την πόλη να παραδοθεί ολοκληρωμένο.

 

Την κατασκευή των δυο κόμβων (μπροστά στο σταθμό και στην οδό Ελευθερίας) έχει αναλάβει η τεχνική εταιρεία του Χρήστου Κατσιάβα, από τις πιο έμπειρες στο χώρο, η οποία και έχει ολοκληρώσει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις δεκάδες σημαντικά έργα στο Νομό μας τα τελευταία χρόνια.

 

Κυκλικοί κόμβοι στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού
Α. Δημιουργείται κυκλικός κόμβος στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίας, Πύλης, Ευριπίδου και Μετεώρων

Β. Δημιουργείται κυκλικός κόμβος στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού (διασταύρωση των οδών Ασκληπιού, Ευριπίδου και Καβράκου

Γ. Διαμορφώνονται τα πεζοδρόμια της ευρύτερης περιοχής.

Δ. Αναμορφώνεται η οδός Ελευθερίας με την ανακατασκευή και διαπλάτυνση των υφιστάμενων πεζοδρομίων, τη δημιουργία χώρων πρασίνου, τις εργασίες οδοφωτισμού και τη δημιουργία είκοσι (20) ελεγχόμενων, κατάλληλα διαγραμμισμένων θέσεων στάθμευσης.

Η κατασκευή αυτών των κόμβων περιλαμβάνει νησίδες (σε τμήματα των οδών Ευριπίδου, Καβράκου, Ζ. Πηγής), νέα και διαπλατυνόμενα πεζοδρόμια (στις οδούς Ασκληπιού, Ευριπίδου και Ζ. Πηγής), πεζόδρομο (σε τμήμα της οδού Καβράκου), χώρο πρασίνου, νέο δίκτυο φγια πεζούς και ΑμεΑ, αλλαγή στα φρεάτια, νέα σήμανση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης