Τοπικά

Εγκαινιάστηκε αίθουσα τεχνολογίας στο σχολείο Μεγάλων Καλυβίων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/3/2024  στο σχολείο των Μεγάλων Καλυβιων  με μεγάλη επιτυχία η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας <<  Τεχνολογίας, Ψυχαγωγίας & Πολιτισμού της Ένωσης Μεγαλοκαλυβιωτων Αττικής “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” >> . Η δράση αυτή περιλαμβάνει προσφορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού Δωρεά της Ένωσης  Μεγαλοκαλυβιωτων “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης .

 

 

Ευχαριστούμε θερμά , και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες που θα προκύπτουν , κατά το δυνατόν , τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων κο Γαλάνη Βασίλειο ,  ο οποίος από την  πρώτη στιγμή που  εκφράστηκε η σκέψη,  για την υλοποίηση αυτής της δράσης , ανταποκρίθηκε  με μεγάλη χαρά και βοήθησε τα μέγιστα μέχρι την τελική έκβαση της . Προθυμότατα μας παραχώρησε την αίθουσα   για την  ονοματοδοσία αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνει  πάντα η Ένωση μας προς τα παιδιά , και ειδικά τα παιδιά του χωριού μας όπου  το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους :  ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος με ένα τηλεφώνημα μας , ανταποκρίθηκε  αμέσως προσφέροντας ψηφιακό εξοπλισμό Δωρεά του Υπουργείου,   ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπάρδας Κων/νος , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού κος Λάππας Μιχαήλ, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικάλων κα Λεβέντη Έφη,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κρανιάς Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κος Λαγάρας Παναγιώτης , καθώς και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παζαγόρας και Τσεκούρας, εκπρόσωποι του Ε.Λ.Ο.Κ., εκπρόσωποι των  Συλλόγων  Γονέων & Κηδεμόνων, γονείς , φίλες και φίλοι και φυσικά οι μαθητές μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αποθηκεύτηκε αυτόματα)

Ακολούθησε Αγιασμός της νεοσύστατης ψηφιακής αίθουσας από τον σεβασμιότατο πάτερ Κωνσταντίνο , καθώς και πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η δημιουργία  μιας ψηφιακής αίθουσας η οποία  πιστεύουμε ότι έλειπε  από το χωριό μας τη στιγμή που η ζωή μας και οι ανάγκες μας εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Επίσης η δράση αυτή αποτελεί και για το σύλλογο Μεγαλοκαλυβιωτων ‘  Η ΔΗΜΗΤΡΑ’ εκπλήρωση μιας επιθυμίας των ιδρυτικών μελών του συλλόγου οι οποίοι  ήθελαν να γίνει  ένα κοινωφελές έργο στο χωριό μας  : τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ  στον τόπο καταγωγής τόσο των ιδίων όσο και των προγόνων τους.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

 

Με εκτίμηση

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο της Ένωσης

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης