Ροή Τοπικά

Εγκαινιάστηκε η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Assisting Nature στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Πλήθος κόσμου από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και ιατρικό κόσμο της Λάρισας και ευρύτερα της Θεσσαλίας παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευή  στα εγκαίνια της υπερσύγχρονης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Assisting Nature στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, τον αγιασμό των οποίων τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας κ. Ιερώνυμος.

 

Στον κήπο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας οι καλεσμένοι παρακολούθησαν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, την επιτυχημένη διαδρομή και το όραμα της Assisting Nature που έρχεται να συντονιστεί απόλυτα με το όραμα και τις υποδομές του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ώστε να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για τη δημιουργία της πρώτης και μοναδικής ολοκληρωμένης Μονάδας σε επίπεδο Θεσσαλίας που παρέχει σε ένα και μόνο χώρο ολοκληρωμένες και τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής οι οποίες πλαισιώνονται από τις λοιπές υπηρεσίες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και εξασφαλίζουν όλα όσα χρειάζονται για να γίνει κάποιος γονιός.

Την ενημερωτική εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ, Θεόδωρος Ταλάρης MD, MA, MBA. Ακολούθησε η ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κ. Ιωάννη Μεσσήνη, και εν συνεχεία αυτή του Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Ιωάννη Μπόντη τον οποίο διαδέχτηκε στο βήμα ο Επιστημονικός Διευθυντής Assisting Nature Larissa κ. Robert Najdecki  Γυναικολόγος, Ειδικός στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγική Ιατρική MD, PhD.  Ακολούθησαν παρουσιάσεις της εμβρυολόγου κας Εύης Τιμοθέου σχετικά με τις τεχνολογίες αιχμής στο εμβρυολογικό εργαστήριο και της Διευθύντριας της Assisting Nature κας Αφροδίτης Κατούνα.

Η ενημερωτική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του ιδρυτή της Assisting Nature κ. Ευάγγελου Παπανικολάου Γυναικολόγου, Ειδικού στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγική Ιατρική, MD, PhD, ο οποίος μίλησε από ψυχής για το προσωπικό του όραμα και το όραμα της εταιρίας και ακολούθησε μια ξενάγηση από τον ίδιο στην νέα μονάδα η οποία προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση σε γιγαντοοθόνη στον αύλειο χώρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, καθώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας δεν επέτρεψαν την ξενάγηση των καλεσμένων στον φυσικό της χώρο στον πρώτο όροφο της ιδιωτικής κλινικής.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας κα Χριστίνα Καλογήρου, ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, η Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη, ο Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας κ. Γιώργος Κώτσος,  ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα- Διαχείρισης Υδάτων Λίμνης Κάρλα κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Έλενα Καματέρη, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόρης Βλαχάκης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Γιάννης Γούλας και πολλοί άλλοι από τον ιατρικό και επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας.

Μετά την ενημερωτική εκδήλωση ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι και δείπνο προς τους καλεσμένους υπό την μουσική συνοδεία της γνωστής Λαρισαίας τραγουδίστριας Έλενας Γκατζά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης