Τοπικά

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Σωτήρη Παπαχρήστου στην Καλαμπάκα (εικόνες)

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία υποψηφίων, στελεχών και υποστηρικτών της παράταξης που ηγείται ο Σωτήρης Παπαχρήστος.

 

Εμφανώς συγκινημένος και λέγοντας πως “δεν περίμενα ποτέ πως θα έρθει η στιγμή που θα σταθώ μπροστά σας ως υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου μας¨ ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στις καταστροφές από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Έθεσε τους στόχους του για τον Δήμο του μέλλοντος που θα λειτουργεί με “διαφάνεια, έλεγχο και νομιμότητα” και μίλησε για ένα πρόγραμμα “που το ετοιμάζουμε εδώ και τρεις μήνες με τους συνεργάτες μου, κατόπιν ανοικτού διαλόγου με τους υποψηφίους συμβούλους”. Συνέχισε κάνοντας λόγια για “ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και χωριών” και υπογράμμισε ότι “δεν ξεχωρίζουμε, ύψος, χρώμα και κόμμα. Είμαστε εδώ για όλους, για να  συναποφασίζουμε και να μην παίρνει αποφάσεις η ηχηρή μειοψηφία, όπως τα τελευταία 30 χρόνια”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης