Ροή Τοπικά

Ειδικά σημεία συναλλαγών χρυσού της Τράπεζας Πειραιώς. Ενδιαφέρον Τρικαλινών

Δυναμική παρουσία στην αγορά για τα Piraeus Gold.

 

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που δείχνει η αγορά για τα τρία Piraeus Gold, τα σημεία αποκλειστικά για συναλλαγές χρυσού που δημιούργησε το τελευταίο διάστημα η Τράπεζα Πειραιώς στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, στο Ηράκλειο.  Ο χρυσός αποτελεί μία από τις πλέον διαχρονικές αξίες παγκοσμίου κύρους και καθολικής αναγνωρισιμότητας, κάτι που αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά μέσω των εξειδικευμένων σημείων που δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς. Άλλωστε η ανταπόκριση που υπάρχει οδηγεί ήδη στον σχεδιασμό επέκτασης του δικτύου αυτών των εξειδικευμένων σημείων.

Τα τρία Piraeus Gold που λειτουργούν σήμερα προσφέρουν άμεσες και εξειδικευμένες υπηρεσίες επενδυτικού χρυσού, όπως πώληση, αγορά, εκτίμηση, καθώς και φύλαξη. Στην ουσία διευρύνουν, συμπληρώνουν και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα χρυσού, τα οποία η Τράπεζα προσφέρει στους καταναλωτές από το 2005, μέσω του συνόλου του δικτύου της. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στα Piraeus Gold στελεχώνονται από εξιδεικευμένους εκτιμητές  και διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας –συγκεκριμένα φασματογράφο-, διασφαλίζοντας την παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών. Ενδεικτικά: ο έλεγχος γνησιότητας και εκτίμησης της αξίας των χρυσών λιρών και ράβδων χρυσού γίνεται την ίδια στιγμή, παρουσία του πελάτη, προσφέροντας την δυνατότητα διενέργειας άμεσων συναλλαγών, φύλαξης ή και άμεσης αγοράς από την τράπεζα.

Στο Piraeus Gold μπορούν να απευθύνονται όλοι όσοι επιθυμούν να προβούν σε συναλλαγές προϊόντων χρυσού, σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Είτε είναι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, είτε όχι, ενώ δεν απαιτείται προγραμματισμένο ραντεβού.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική εμπορική τράπεζα στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται σε προϊόντα και υπηρεσίες χρυσού τα τελευταία 15 χρόνια. Μέσω του μεγαλύτερου και πιο δυναμικού τραπεζικού δικτύου στη χώρα μας, οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι: πώληση, αγορά, εκτίμηση και φύλαξη σε ειδικούς λογαριασμούς, τόσο για χρυσές λίρες, όσο και για ράβδους χρυσού.  Μεγάλο πλεονέκτημα είναι η συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς ως αντιπρόσωπος και διανομέας  του «The Royal Mint», του βασιλικού Νομισματοκοπείου του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόκειται για το κατ’ εξοχήν αρμόδιο όργανο για την κοπή βρετανικών νομισμάτων, με «ναυαρχίδα» του τη χρυσή λίρα Αγγλίας και ιστορική συνέχεια που ξεπερνά τα 1.100 χρόνια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης