Τοπικά

Εισηγητής σε παρουσίαση βιβλίου ο πρόεδρος των Τρικαλινών Ιεροψαλτών

Ο πρόεδρος του Σωματειου Ιεροψαλτων Τρικάλων  Αθανάσιος Γ Δημητρίου, MSc Θεολογίας, ευγενως προσκληθεις απο το Ωδειο της Ιερας Μητροπόλεως Φθιώτιδας “Γερμανός ο Μελωδός” ως εισηγητής, παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου “Μουσικός Όρθρος κατά την ψαλτικήν παράδοσιν της Πόλης” του Άρχοντος Μαΐστορος  της Α.τ.Χ.Μ.Ε κ. Γρ. Νταραβάνογλου.

 

Για το βιβλιο μίλησαν επίσης, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικου Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος και ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ανδρέας Ιωακείμ. Στην παρουσίαση  παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ Συμεών  οποίος ευλόγησε και  χαιρέτησε την εκδήλωση, ο Δημαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος η Διευθυντρια της Περιφερειακης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα Ελ. Μπενιάτα, ο Φρουραρχος της πόλεως, αστυνομικες και λοιπές αρχές, Διευθυντες Ωδείων καθως και εκπαιδευτικοί ολων των βαθμίδων και πλήθος κόσμου.
Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” και ιεροψάλτες των Τρικάλων κατόπιν προσκλήσεως του Δ/ντου του Ωδειου της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, κ. Ιωακείμ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης