Ροή Τοπικά

Εκδρομή στην Ουρανούπολη για τις γυναίκες της Φήκης

sdr

ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΗΚΗΣ, ΣΤΙΣ 30 ΚΑΙ 31 ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΟΚΠΑΔ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΤΟΥΛΑΣ TOURS

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ Ι.Μ. ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Ι.Μ. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΑ ΟΡΜΥΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ.

Ζήσαμε στιγμές δέους και συγκίνησης εν πλω στο γύρο του Αγίου Όρους. Μας επισκέφτηκαν μοναχοί από την Μονή Σίμωνος Πέτρου με προσκυνήματα όπως: τμήμα του αριστερού χεριού της Μαρίας Μαγδαληνής, τμήμα του Τιμίου Σταυρού, οστό της Αγίας Άννης, του Αγίου Παντελεήμονα και του Αγίου Τρύφωνα.

ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ.

ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΠΑΔ Κ. ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΟΤΑΚΗ ΜΑΝΗ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΗΚΗ.

.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης