Τοπικά

Εκκίνηση Κοντοζαμάνη για την Ευρωβουλή από τα Τρίκαλα (εικόνες)

Από τα Τρίκαλα ξεκίνησε ουσιαστικά την προεκλογική του καμπάνια για τις ευρωεκλογές ο πρώην υπουργός και σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

 

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του από τη Ν.Δ. ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ευχαρίστησε τον φίλο του Άρη Γιαννίτση για την οργάνωση της συγκέντρωσης, καθώς όπως είπε “στην προσπάθειά μου αυτή βασίζομαι σε φίλους” και αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών καθώς “η επόμενη 5ετία είναι κρίσιμη για το μέλλον τη Ευρώπης και θα ληφθούν αποφάσεις που αφορούν τις ζωές όλων μας”. Σημείωσε ότι η επιλογή της Ν.Δ. ως δύναμη σταθερότητας και προοπτικής είναι μονόδρομος και σε αυτές τις κάλπες εκφράζοντας τη βεβαιότητα για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου, ο βουλευτής Σάκης Λιούτας, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της Ν.Δ. Γιώργος Βλαχογιάννης, οι δήμαρχοι Τρικκαίων και Μετεώρων Νίκος Σακκάς και Λευτέρης Αβραμόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας και Δήμητρα Νάτσινα, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου, η περιφερειακή σύμβουλος Μπέτυ Χατζηγάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φόρης Ρόμπος, Βίβιαν Τέγου-Καρακούση, Βασίλης Κρανιάς, Κώστας Παπάντος (Μετεώρων), Κώστας Πλαστήρας (Πύλης) ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Κουτσονάσιος,  το μέλος του Εκτελεστικού της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Φώτης κ.α..

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης