Τοπικά

Εκπομπή μαγειρικής στον… ΣΚΑΪ αποκτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας (video)

Τις συνταγές της… γιαγιάς μας θα βλέπουμε από αυτή τη Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής για το 2021 σπονσοράρει τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής με παρουσιάστρια την εκ της Μαγνησίας καταγομένης Ελένης Ψυχούλη. Η παρουσιάστρια θα ταξιδεύει σε όλη τη Θεσσαλία, θα παρουσιάζει τις ομορφιές του τόπου μας και φυσικά παραδοσιακές συνταγές. Η εκπομπή με τίτλο “Συνταγές ψυχής”, 12 επεισοδίων, θα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάθε απόγευμα Κυριακής στις 17.40, αρχής γενομένης από αυτή που μας έρχεται (14/3).

Η έμπνευση δημιουργίας μιας τέτοιας εκπομπής ήταν του ίδιου του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ο οποίος θεωρεί ότι μέσα από τον τουρισμό μπορεί να έρθει η οικονομική ανάκαμψη της Θεσσαλίας, μετά την πανδημία.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Γιάννης Μπουτίνας μιλάει για “μια εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται έτσι μέσα από τον γαστρονομικό τουρισμό να αναδειχθεί περαιτέρω η περιοχή μας και ο κόσμος που αναζητά προορισμούς για την εποχή μετά την άρση των μέτρων να τους βρει… στη Θεσσαλία, στις όμορφες πόλεις και στα μοναδικά χωριά μας”.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης