Ροή Τοπικά

Ενίσχυση των Κέντρων Υγείας Πύλης και Καλαμπάκας ζητάει ο Χατζηγάκης

Την άμεση ενίσχυση των Κέντρων Υγείας Πύλης και Καλαμπάκας ζητάει ο Μικέλης Χατζηγάκης μετά από επίσκεψη και ενημέρωση του εκεί, δεσμευόμενος ότι θα μεταφέρει τα προβλήματα στις αρμόδιες αρχές. Ο Μικέλης Χατζηγάκης άκουσε προσεκτικά για τις ελλείψεις από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές όπως η έλλειψη σε ειδικευμένους γιατρούς, σε βοηθητικό προσωπικό που φροντίζουν την καθαριότητα και άλλες λειτουργίες των ΚΥ, ενίσχυσή υποδομών, κα.

Επίσης, η επίσκεψη Χατζηγάκη είχε και σημειολογικό χαρακτήρα καθώς ο ίδιος ήθελε να υπογραμμίσει την επαγγελματική επάρκεια και ευσυνειδησία των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού που δίνει έναν τιτάνιο αγώνα εδώ και 12 μήνες.

Τέλος, ο Χατζηγάκης τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου του κράτους σε ορισμένους κομβικούς τομείς όπως είναι η υγεία. Συγκεκριμένα δήλωσε πως το «κράτος δεν γίνεται να το θυμόμαστε μόνο όποτε το έχουμε ανάγκη. Αλλά οφείλουμε εξαρχής να φροντίσουμε για την ενίσχυση του και την εύρυθμη λειτουργία του. Ο ιδιωτικός τομέας πάντα θα έχει ρόλο – και οφείλει να έχει ρόλο – αλλά σε τομείς όπως η υγεία θα πρέπει να λειτουργεί επικουρικά προς το δημόσιο, όπως ισχύει στις Σκανδιναβικές χώρες».  

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης