Ροή Τοπικά

Εντυπωσιακή η νέα ε.ο. Τρικάλων-Πύλης (εικόνες drone)

Τα έργα στη νέα ε.ο. Τρικάλων-Πύλης (παράκαμψη Παλαιομονάστηρου) επιθεώρησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο αναπληρωτής αυτού Χρ. Μιχαλάκης.

Τα έργα στα υπολειπόμενα 4,5 χιλιόμετρα, από τους Γόμφους μέχρι και την Πύλη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο δρόμος θα παραδοθεί στη κυκλοφορία μέσα στο 2020, πιθανόν το πρώτο εξάμηνο.

Ήδη έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος των τεχνικών παρεμβάσεων που απαιτούνται για το έργο, έχει διανοιχθεί ο δρόμος και τα συνεργεία εργάζονται νύχτα-μέρα εντατικά. Μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να ασφαλτοστρωθεί κιόλας το μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου.

Όπως δηλώνει στο trikalavoice.gr ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός «με αυτό το έργο παραδίδουμε ακόμη έναν σημαντικό οδικό άξονα στη Θεσσαλία και ουσιαστικά μπαίνει για πρώτη φορά στο χάρτη των μεγάλων δρόμων της χώρας η ε.ο. Τρικάλων-Πύλης. Μέσα στους επόμενους μήνες θα παραδοθεί στην κυκλοφορία και αμέσως προχωράμε στο μεγάλο στοίχημα ολοκλήρωσης του δρόμου, με τη νέα, υπερσύγχρονη, γέφυρα στον Καραβόπορο. Χαράζουμε νέους ορίζοντες, δουλεύουμε σκληρά, ανοίγουμε νέους δρόμους για τους πολίτες, κάνουμε τον τόπο μας ελκυστικό σε επενδύσεις».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης