Ροή Τοπικά

Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Κώστα Σκρέκα στην Αθήνα (παρουσία Σαμαρά!)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των Τρικαλινών στην κεντρική συγκέντρωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο κ. Κώστας Σκρέκας.

Μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες στο κέντρο της Αθήνας, που επιλέχτηκε ειδικά για την εκδήλωση αποδείχθηκε τελικά πολύ μικρή, καθώς κατακλύστηκε από εκατοντάδες Τρικαλινούς που ζουν και εργάζονται μόνιμα στην πρωτεύουσα και που ήθελαν με την παρουσία τους να στείλουν μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργό.

Το παρών δε έδωσαν δεκάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και άνθρωποι της αγοράς, ενώ τον κ. Κώστα Σκρέκα προλόγισαν o Πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ κ. Χρήστος Μπλουγούρας. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε επίσης ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός κ. Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας ευχαρίστησε τους Τρικαλινούς για τη σταθερή στήριξη στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να αγωνιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση για «Δυνατά Τρίκαλα, με ισχυρή εκπροσώπηση». Παρουσίασε δε τις βασικές αρχές του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της ασφάλειας.

Όπως τόνισε στην ομιλία του, ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματος και βασικός στόχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η ανάπτυξη της περιφέρειας. Με ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πακέτο μέτρων για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής. την ενίσχυση των επενδύσεων για νέες υποδομές και σειρά κινήτρων για να παραμείνει η νεολαία στον τόπο μας.

Με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα σταματήσει επιτέλους η εγκατάλειψη και η απομόνωση για τα Τρίκαλα, ανέφερε ο Πρώην Υπουργός και κατέληξε: Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τα Τρίκαλα δυνατά και να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Όλοι μαζί την Κυριακή 7 Ιουλίου μπορούμε να αλλάξουμε τα Τρίκαλα και όλη την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης