Ροή Τοπικά

Εορτή Ιεράς Εικόνος Παναγίας της Γλυκοφιλούσας στην Μεγάρχη

Φέρεται είς γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την Κυριακή  24 Νοεμβρίου εορτάζει η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας όπου φυλάσσεται στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μεγάρχης Τρικάλων. 
Οι Ιερές  Ακολουθίες  θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ώρα 17:00μ.μ Υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας έμπροσθεν του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και εν συνεχεία ο Πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας  μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.
Με το πέρας της ακολουθίας της αρτοκλασίας Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και της Τιμίας Κάρας της Αγίας Βαρβάρας προς τον κεντρικό Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Σωτήρος όπου και θα παραμείνουν.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019
Ιερός Ναός Αναλήψεως του Σωτήρος

Ώρα 07:30-10:30 π.μ ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και το Ύψωμα προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Ώρα 21:00-00:30 π.μ Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης.

Καθ’όλη τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τίθεται προς προσκύνηση η Τιμία Κάρα της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

Παρακαλούνται οι φιλακόλουθοι και φιλέορτοι πιστοί όπως προσέλθουν δια να λάβουν την ευλογία της Παναγίας Γλυκοφιλούσας και της Αγίας Βαρβάρας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης