Τοπικά

Εορταστική επίσκεψη μαθητών του 9ου Δ.Σ. Τρικάλων στον Μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσόστομο

Την Πέμπτη 21-12-2023, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων έζησαν μια μοναδική εμπειρία, επισκεπτόμενοι τον  Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης  Χρυσόστομο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Απόλλωνος 19.

 

 

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Σωτήρης Βουσιόπουλος και η δασκάλα της ΣΤ’ Τάξης κ. Μαρίνα Αγγελάκη, οδήγησαν τους μαθητές σε μια σημαντική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο, προκειμένου να του τραγουδήσουν τα παραδοσιακά κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα.

Ο Σεβασμιώτατος, με χαρακτηριστική ζεστασιά, καλωσόρισε τα παιδιά και άκουσε με προσοχή  τα κάλαντα. Αφού ευχαρίστησε τους μαθητές για την όμορφη πρωτοβουλία τους, μοιράστηκε στιγμές σοφίας και αγάπης, επισημαίνοντας τη σημασία της προσοχής στους γονείς και τους δασκάλους, καθώς και της συνεχούς προσπάθειας για εξέλιξη.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Βουσιόπουλος, επεσήμανε τη σημασία αυτής της παιδαγωγικής πρωτοβουλίας και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη θερμή υποδοχή από τον Σεβασμιότατο και την ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η επίσκεψη συνδυάστηκε με την προσφορά γλυκών εδεσμάτων και δώρων από τον  επιχειρηματία και δημοτικό σύμβουλο Θωμά Μερτσιώτη, που χάρισαν στους μαθητές στιγμές χαράς και γλυκιάς προσμονής για τα Χριστούγεννα.

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές, συνδυάζοντας τις αξίες της θρησκευτικής παράδοσης με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης