Τοπικά

Επένδυση στα Τρίκαλα; Πωλείται το GLAMOUR

Η επιχείρηση GLAMOUR επί της Όθωνος 18, εδώ και 16 χρόνια γράφει την δική της ιστορία, εξασφαλίζοντας την άρτια διοργάνωση και δίνοντας αίγλη σε  γάμους, βαπτίσεις, κοινωνικά events και parties.

 

Πρόκειται για μία σύγχρονη και εύρωστη επιχείρηση, πλήρως εξοπλισμένη, η οποία έχει υπογράψει και έχει ταυτίσει το όνομά της με την διοργάνωση των σημαντικότερων εκδηλώσεων που έγιναν τα τελευταία χρόνια στα Τρίκαλα. Έχοντας φτιάξει ένα ισχυρό Brand και εξασφαλίζοντας ένα πολυπληθές πελατολόγιο, ο ιδιοκτήτης του GLAMOUR Κωνσταντίνος Καμέας, με τις απαιτήσεις να αυξάνονται στο χώρο των media όπου παράλληλα δραστηριοποιείται με σταθερή παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, προχωρά προσεκτικά στα επόμενα βήματά του.

Με σεβασμό στην ακμαία επιχείρηση GLAMOUR καθώς και στο αγοραστικό κοινό της πόλης, με επαγγελματισμό και χωρίς δεύτερες σκέψεις, αποφάσισε να προβεί στην πώληση του GLAMOUR σε νέο ενδιαφερόμενο επενδυτή, ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει ότι με το ίδιο μεράκι θα συνεχίσει να την κρατά εύρωστη συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της παρέχοντας μάλιστα εκ μέρους του την τεχνογνωσία και διάθεση συμβούλου στα πρώτα του βήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να επικοινωνήσουνε στα τηλέφωνα 6983790220 και 2431034587.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης