Τοπικά

Επίθεση σε Αλέκο από πρώην συνεργάτη του

Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης,ως « Τυχοδιώκτης κειμενογράφος, που βρήκε το νέο πολιτικό του σπίτι!!!!!!»

 

Σημείωση: Ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν χωράει κόμματα και πολιτικά σπίτια. Πρέπει να είναι  ένας χώρος ακομμάτιστος,αδέσμευτος, που ο καθένας πρέπει  να στρατεύεται, με γνώμονα το καλό και μόνον  της τοπικής κοινωνίας. Άλλωστε μην ξεχνάτε,κύριοι της Δημοτικής Αρχής πως εκλεγήκατε με τίτλο « Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος!!!». Προφανώς για τα μάτια του κόσμου, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.

 

Τάδε έφη όχι ο Ζαρατούστρα, αλλά άκουσον άκουσον, ο σημερινός δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων ,μέσα από ένα πραγματικό παραλήρημα ,ένα κρεσέντο χαρακτηρισμών,στην σημερινή του επιστολή,προς τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αβραμόπουλο φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς εμένα,ως τον συντάκτη του κειμένου με τίτλο: «Απαντήστε κύριε Δήμαρχε».

Οποία ψευδαίσθηση! Οποία ουτοπία Οποία αναλήθεια! Για λόγους αρχής και προσωπικού πολιτικού πολιτισμού να διευκρινίσω πως ουδεμία σχέση έχω με τον κειμενογράφο του τελευταίου άρθρου του κυρίου Αβραμόπουλου.

Αλλά όπως και νάχει . Τα κείμενά μου που  κάποτε αποτελούσαν γι’αυτόν και την παρέα του ,σημεία απόλυτου θαυμασμού και καθολικής αποδοχής σήμερα χαρακτηρίζονται τετριμμένα και κείμενα που στάζουν,άκουσον άκουσον ,αγαπητοί μου φίλοι ΧΟΛΗ!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ,

Θα μπορούσα κι εγώ να ευτελίσω στο έπακρον τον δημόσιο διάλογο ,χρησιμοποιώντας ως απάντηση την απίστευτη ελληνική ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο « Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ» με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο έλληνα κωμικό  Βασίλη Αυλωνίτη,που με τα ασύστολα ψέμματά του εξαπάτησε όλους τους φίλους του  άλλα δεν θα το κάνω.

Προτιμώ λοιπόν να αναμετρηθώ « στα μαρμαρένια αλώνια»  με μια άκρως πολιτική επιχειρηματολογία και εσείς οι πολίτες θα κρίνετε τον πολιτικό πολιτισμό που κουβαλάει ο κύριος Αλέκος κι εγώ προσωπικά. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως η πολιτική διαδρομή του καθενός μας είναι καταγεγραμμένη με ανελέητο τρόπο ,ανεξίτηλα γράμματα και δεν χαρίζεται σε κανέναν!Σε ότι με αφορά προσωπικά στρατευμένος μια ζωή να υπηρετώ ,ως στρατιώτης υπηρετώντας  αρχές και αξίες και οράματα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ,

Επέλεξα να χρησιμοποιήσω ως τίτλο του άρθρου τη γνωστή σε όλους φράση ,που ειπώθηκε από έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς της σύγχρονης Ελλάδας ,τον Χαρίλαο Τρικούπη και ήταν απόρροια της ήττας του με τέσσερις ψήφους από έναν μέτριο πολιτικό τον κ. Μιλτιάδη Γουλιμή. Τότε είπε το περίφημο « Ανθ’ημών Γουλιμής…..καληνύχτα σας.Πήρε τα μπουγαλάκια του και έφυγε στην Γαλλία!!!!

Τα λέω όλα αυτά ,διότι διαπιστώνω πως η σημερινή δημοτική αρχή με επικεφαλής τον δήμαρχο,ως άλλο Γουλιμή ( καθ’ότι η τελική επικράτηση του  στις εκλογές είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με την επικράτηση του Γουλιμή, αποτελώντας μια έκπληξη πρώτου μεγέθους),  έχει αυτοπαγιδευτεί στο σύστημα της αρχομανίας ,των ψευδαισθήσεων , της ματαιοδοξίας και του επίπλαστου ευδαιμονισμού .Έχει στα χέρια της το τιμόνι του δήμου οδηγώντας χωρίς περίσκεψη και χωρίς αιδώ. Χωρίς ικανότητες οδηγεί το καράβι με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια!

Οι τελευταίες του θέσεις και όχι μόνον ( ίδε περιστατικό Ταβέρνας Καστρακίου, το ψευτοδίλημμα  διαφήμιση ή δυσφήμιση, άλλα και το θέμα με την Βιβλιοθήκη Καλ/κας ), αποτελούν μνημείο επιπολαιότητας και ανευθυνότητας.

Αγαπητοί συνδημότες,

Θεωρώ πως σήμερα ,περισσότερο από κάθε άλλη φορά ,μας δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθούμε ως τοπική κοινωνία και όχι μόνον, ποιός φταίει για την πολιτική και κοινωνική μας αναπηρία. Είναι καιρός να αντιληφθούμε πως η αναξιοκρατία και η αναξιότητα συνιστούν τον πυρήνα του πραγματικού προβλήματος.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να εκδιώξουμε την ανεπάρκεια, την μετριότητα , τους οπορτουνιστές, από κάθε εμπλοκή με τα κοινά.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας . Το χρωστάμε στο μέλλον αυτού του καθ’όλα ιστορικού Δήμου.

Τα  εκάστοτε αστεία και σαθρά επιχειρήματα από τους μανιώδεις εραστές της εξουσίας ,οδηγούν σε τέλματα και βάλτους .

Δημιουργούν ένα νέο πολιτικό ήθος ,που ρίχνει λήθη στο παρελθόν και στις πραγματικές αξίες. Παρακάμπτει αρχές ,αξίες ,ιδανικά και οράματα και πορεύεται με σημαία τον οπορτουνισμό και τη λάσπη.

Αγαπητοί φίλοι,

Ας αρχίσουμε με μια ηχηρή αντίδραση σ’αυτό το νέο που προσπαθούν να μας σερβίρουν . Ας μην επιτρέψουμε άλλο αυτή την στάση. Αποτελεί προσβολή για όλους μας

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κύριε Αλέκο ,

Ανατρέξτε σε σωρεία προσωπικών μου παρεμβάσεων με ερωτήματα και διλλήματα αλλά και επισημάνσεις στο διάβα των δύο τελευταίων χρόνων  της δημαρχιακής σας θητείας,με άκρως πολιτικό περιεχόμενο  και απαντήστε σ’αυτά τα εύγλωττα  ερωτήματα που σας έχουν τεθεί . Ποτέ δεν απαντήσατε ξέρετε γιατί ; Γιατί δεν έχετε με τι να τα αντικρούσετε. Η ατέρμονη  και ναρκισσιστική σιωπή σας δείχνει,θέλετε δεν θέλετε αποδοχή και στάση κατωτερότητας.

Τίποτα δεν θέλετε να παραδεχτείτε γιατί ως …Βασιλιάς στο Βασίλειό  σας δεν καταλάβατε ακόμη πως είστε ΓΥΜΝΟΣ!!!

 

         ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΚΟ.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης