Ροή Τοπικά

Επίσημα ο Κων/νος Κρεμμύδας υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων (video)

Η παράταξη «Τρίκαλα-Συμπολιτεία», προέκρινε και επικύρωσε το βράδυ της Πέμπτης την υποψηφιότητα του 43χρονου γεωπόνου, για το Δήμο Τρικκαίων.

Ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας άνοιξε τις εργασίες της «συνόδου» της παράταξης, αναφερόμενος στην ανάγκη «ομαδικού παιχνιδιού» και όχι κατ’ ανάγκη ενός φαντεζί υποψηφίου δημάρχου. Επέμεινε σε αρχές και αξίες που ο ίδιος πιστεύει, καθώς και στην ανάγκη συνεργασιών. Έκανε αναφορά στις επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα με στελέχη της κεντροαριστεράς και στην τελική επιλογή του Κωνσταντίνου Κρεμμύδα.

Ο τελευταίος, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr χειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους, εμφανίστηκε ενωτικός και ανοιχτός σε νέες συμμαχίες. «Ο νέος εκλογικός νόμος  απαιτεί ευρύτερες συμμαχίες για την συγκρότηση πλειοψηφιών και την λήψη αποφάσεων και “συνθετικό” Δήμαρχο ο οποίος θα “ελέγχεται” για την πολιτική του και τις αποφάσεις του από περισσότερες της δικής του παράταξης» είπε ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας και συνέχισε: «Για αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια και τη διαδρομή του πολιτικού μας χώρου.  Τις συμμαχίες , τις συνεργασίες και τις διευρύνσεις θα τις επιδιώξουμε στη βάση , στο στελεχιακό δυναμικό της κοινωνίας , στους χώρους εργασίας και δραστηριοτήτων , στην καθημερινή ζύμωση με τους συμπολίτες οι οποίοι και θα καθορίσουν το πλαίσιο της συμφωνίας μας με βάση το πρόγραμμα μας και τις προτάσεις μας».

«Θα πρέπει να εμπνεύσουμε  την ενότητα» συνέχισε «να εκφράσουμε  την συλλογικότητα, να δώσουμε  όραμα στους δημότες, να προτείνουμε τον δρόμο για  να φτιάξουμε μια  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ  ΠΟΛΗ  με ουσιαστικές υποδομές…   Από την “έξυπνη πόλη” των social media , είναι επιτακτικό να μεταπηδήσουμε στην πρακτική πόλη ,από τη χαρά των πανηγυριών στην κεφαλαιοποίηση των πλεονεκτημάτων μας και στη βιώσιμη ανάπτυξη , και από το restart του φαντασιακού στον ρεαλισμό και στην υπευθυνότητα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης