Τοπικά

Επίσημη πρώτη του υποψηφίου δημάρχου Μετεώρων Γ. Παπαμιχαήλ

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «Grand Meteora» στο Καστράκι θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές, το όραμα , το έμβλημα  καθώς και οι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα» για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην πρόσκλησή του «καλούμε να παρευρεθεί σύσσωμη η κοινωνία του Δήμου Μετεώρων , ώστε όλοι μαζί με αποφασιστικότητα , υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση να κάνουμε την αρχή και να θέσουμε τα θεμέλια του μεγάλου οράματος για τον Δήμο μας με αιχμή του δόρατος ένα συγκροτημένο και πλήρες σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης , πολιτικής προστασίας και ενα αποκεντρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα.

Η νέα δημοτική παράταξη , που ιδρύουμε και επισήμως σήμερα με επικεφαλής το Γιάννη Παπαμιχαήλ , έχει ως στόχο να αποτελέσουν τα Μετέωρα ένα αναπτυξιακό πρότυπο , και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Εγώ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η ομάδα μου θα είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια  να αποκτήσει ο Δήμος μας την ανάπτυξη που του αξίζει με όλη την δύναμη μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης