Τοπικά

Επίσκεψη της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα. Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων σε σχολεία αρμοδιότητας της επισκέφτηκε σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας. Αρχικά, την Πέμπτη 27 Μαΐου επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Φαρκαδόνας και συνομίλησε εκτενώς με τη Διευθύντρια κα. Τρίκα- Κλωτσοτήρα Μαρία και το Σύλλογο Διδασκόντων.

 

Ενημερώθηκε για το νέο εργαστήριο πληροφορικής του Γυμνασίου Φαρκαδόνας. Το διδακτήριο εξοπλίστηκε με δώδεκα (12) ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αφού έγινε δεκτό το αίτημα της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του σχολείου. Παράλληλα ενημερώθηκε για τις δράσεις που ετοιμάζονται για την ημέρα περιβάλλοντος.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε στο Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας όπου συνομίλησε με το Διευθυντή κ. Παπαστεργίου Στέργιο  για τις συνθήκες της δια ζώσης επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, και άλλα προβλήματα της μαθητικής και καθηγητικής κοινότητας. Η Διευθύντρια με την αυτοπρόσωπη παρουσία διαπίστωσε την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της περιοχής.

Η επίσκεψη στα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας συνεχίστηκε την Πέμπτη 3 Ιουνίου όπου η κα. Ξυνοπούλου επισκέφτηκε το Γενικό Λύκειο της περιοχής. Συνομίλησε με το Διευθυντή κ. Λυμπίκη Αριστείδη και το Σύλλογο Διδασκόντων για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των δράσεων για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος είχε σύντομες επαφές με το Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Αγναντή Σπύρο και με πρόεδρους τοπικών κοινοτήτων, εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του Δήμου, γονείς και κηδεμόνες αλλά και μαθητές και μαθήτριες.

Μέσα από τον κύκλο των δια ζώσης συναντήσεων η κα. Ξυνοπούλου απέκτησε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη και ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Φαρκαδόνας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης