Τοπικά

Επίσκεψη Χάιδου στο Νοσοκομείο-Ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων βρέθηκε χθες ο περιφερειακός σύμβουλος και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος.

 

Αρχικά συναντήθηκε με εκπροσώπους των τομέων καθαριότητας, φύλαξης και σίτισης,  “οι οποίοι” όπως λέει “δυστυχώς έξι σχεδόν μήνες τώρα από την λήξη των συμβάσεων τους τελούν σε ένα καθεστώς ομηρίας μιας και ουσιαστικά η διοίκηση έχει αποφασίσει να τραβήξει το δρόμο της επαναφοράς των εργολάβων αλλά ακόμα οι διαγωνιστικές διαδικασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί. Άνθρωποι σύγχρονοι ήρωες υπερβάλλουν εαυτό για να λειτουργήσει το ίδρυμα και σύντομα θα χάσουν εν καιρώ δυσβάστακτων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών το πενιχρό αυτο εισόδημα γιατί κάποιοι της αριστείας ξεχρεώνουν πολιτικά γραμμάτια που φυσικά κοστίζουν και περισσότερο για το νοσηλευτικό ίδρυμα”.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Χάιδος είχε τετ α τετ με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κώστα Γρηγορίου και ενημερώθηκε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, με τη συζήτηση να εστιάζεται στην υποστελέχωση του ιδρύματος η οποία και παραμένει η μεγαλύτερη πληγή. “Δεσμεύομαι προσωπικά” λέει ο Γιάννης Χάιδος “να σταθώ δίπλα στον αγώνα των συμβασιούχων για μια αξιοπρεπή επιβίωση και διατήρηση της εργασίας τους.. Ήρθε η ώρα της αλήθειας για όλους και η κυβερνητική αριστεία να ενσκύψει πραγματικά για να βρε λύσεις για τα νοσοκομεία της χώρας με τον ίδιο ακριβώς ζήλο που επιδεικνύει στην παλινόρθωση γαλάζιων παιδιών με βασιλικές αμοιβές σε κάθε ευκαιρία”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης