Τοπικά

Επανεκλέχτηκε στο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ ο Χρήστος Μπλουγούρας

Πανηγυρική επανεκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας πέτυχε ο πρόεδρος του ΕΣΤ και της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Χρήστος Μπλουγούρας.

 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν χθες στην Αθήνα ο Χρήστος Μπλουγούρας επανεκλέχτηκε στην πρώτη πεντάδα των νέων συμβούλων (σε σύνολο 20 που βγάζει ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχε) κερδίζοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του απ’ όλη τη χώρα. Είναι η 4η συνεχόμενη φορά που ο Τρικαλινός επιχειρηματίας εκλέγεται στο Δ.Σ. του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των εμπόρων, το οποίο αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των προσεχών ημερών. Ο ίδιος, με τη σεμνότητα που τον διακρίνει, σημειώνει πως “η στήριξή των συναδέλφων μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., να παρεμβαίνουμε και να αναζητούμε λύσεις σε μια κρίσιμη περίοδο για το εμπόριο”.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται επίσης από τη Θεσσαλία οι στενοί συνεργάτες του Χρήστου Μπλουγούρα, Γιώργος Τσιαπλές και Μπάμπης Παπαδόπουλος (πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας). Από τη Θεσσαλία κατήλθαν στην Αθήνα και συμμετείχαν στις εκλογές δια ζώσης περισσότεροι από 60 εκλέκτορες, ενώ κάποιοι ψήφισαν και διαδικτυακά.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης