Τοπικά

Επεισόδια. Πιάστηκαν στα χέρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων (video)

Εικόνες… άγριας δύσης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τρικκαίων το βράδυ της Τρίτης.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr προκλήθηκε πρωτοφανής ένταση κατά τη διάρκεια των απαντήσεων του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργος Μητσιούλης κάλεσε τον δήμαρχο “αυτά να τα λέει στα φιλαράκια του”, προκαλώντας την αντίδραση των δημοτικών συμβούλων Φόρη Ρόμπου και Γιάννη Κωτούλα, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια με αυτόν. Ο δήμαρχος αποχώρησε έξαλλος από την αίθουσα φωνάζοντας “ντροπή σου” στον Γιώργο Μητσιούλη και τον τελευταίο να απαντάει “να ντρέπεσαι γι’ αυτούς που έφερες εδώ μέσα”. Δείτε τα βίντεο του trikalavoice.gr:

Στο βίντεο της συνεδρίασης του Δ.Σ. από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων τα επεισόδια καταγράφονται από το 1.45.30 και μετά:

Έπειτα από ένα 10λεπτο διακοπής οι δημοτικοί σύμβουλοι επανήλθαν, Φόρης Ρόμπος και Γιώργος Μητσιούλης, κατόπιν παρακλήσεως της προέδρου του Σώματος Νικολέτας Μπρουζούκη ανακάλεσαν τις υβριστικές εκφράσεις που αντάλλαξαν, ενώ και ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου ζήτησε συγνώμη για την έκρηξή του και ζήτησε απ’ όλους να ρίξουν τους τόνους και να δουλέψουν σε πνεύμα συνεργασίας. Δείτε το βίντεο:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης