Τοπικά

Επενδύσεις στον τουρισμό. Το φιλόδοξο σχέδιο του Χρήστου Μιχαλάκη

trikalavoice.gr

Την ανάγκη να “επενδύσουμε στον τόπο, τους ανθρώπους του, την ορθή τουριστική ανάπτυξη” υπογραμμίζει σε νέα του παρέμβαση ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και αναπληρωτής περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

 

Ο Χρήστος Μιχαλάκης, με μέριμνα του οποίου προχώρησαν δεκάδες έργα στο τουριστικό κομμάτι τα τελευταία χρόνια μιλάει για την ανάγκη διαφύλαξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στέκεται ιδιαίτερα στην απόφαση για ανάδειξη νέων περιηγητικών μονοπατιών στην περιοχή μας.

Αναλυτικά:

“Η στήριξη του Τουρισμού και η ανάδειξη της φυσικής και της πολιτισμικής κληρονομιάς του Νομού μας, αποτέλεσε και αποτελεί κεντρική επιλογή για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, έχουμε καταρτίσει ένα συνολικό πλάνο για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, μέσα από συγκεκριμένα έργα και παρεμβάσεις. Ένα πλάνο που διαρκώς εξελίσσεται, διαρκώς προσαρμόζεται στις υπάρχουσες συνθήκες, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες που δημιουργούνται.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της συντήρησης και ανάδειξης των 16 πεζοπορικών διαδρομών στην περιοχή των Μετεώρων και του ορεινού όγκου του Κόζιακα. Υφιστάμενες, αλλά και νέες διαδρομές έρχονται να αναβαθμίσουν τον περιπατητικό τουρισμό στην περιοχή μας, να αναδείξουν το φυσικό κάλλος, να κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερη την περιήγηση στην πολιτισμική μας κληρονομιά.

Επιλέξαμε και στον τομέα του Τουρισμού, να μην μένουμε πίσω από τις εξελίξεις, αλλά να προχωράμε μπροστά από αυτές, δείχνοντας το δρόμο της ανάπτυξης ως Νομός και ως Περιφέρεια.

Αναδεικνύουμε τον ευλογημένο αυτό τόπο και στηρίζουμε τους ανθρώπους του και την ορθή τουριστική ανάπτυξη. Επενδύουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, επενδύουμε στο αύριο.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης