Τοπικά

Επιθετικό κρεσέντο Λώρεν: “Ενοχλήθηκε ο κ. Σακκάς ή ο μέντορας του;”

Συνεχίζονται οι επιθέσεις της αντιπολίτευσης στον δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, αφενός για τον ορισμό μελών στο Δ.Σ. της e-trikala, παρακάμπτοντας την πρόταση του ΤΕΕ για εκπροσώπησή του, αφετέρου δε για δήλωσή του με την οποία εξέφρασε την ενόχλησή του που ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ήρθε στα Τρίκαλα, αλλά δεν τον επισκέφτηκε.

 

 

Τη φορά αυτή το γάντι σηκώνει η Λώρεν Κασσοπούλου με σκληρή δήλωση που φέρει τον τίτλο “Ενοχλήθηκε ο κ. Σακκάς ή ο μέντορας του;” δείχνοντας και τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Αναλυτικά:

“Ενοχλήθηκε ο κ. Σακκάς με την επίσκεψη του Δημάρχου Αθηναίων  επειδή δεν τον επισκέφτηκε στο γραφείο του, μιλώντας μάλιστα και για λογαριασμό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ενώ  λέει επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λαρισαίων. Επίσης ενοχλήθηκε επειδή ο κ. Δούκας ήλθε στο ΤΕΦΑΑ να ανακοινώσει την δωρεά του Δήμου Αθηναίων στο Πανεπιστημιακό τμήμα των Τρικάλων.

Ο κ. Δούκας επισκέφτηκε το ΤΕΦΑΑ  για συγκεκριμένο λόγο. Κλήθηκαν στη συνάντηση τόσο ο Δήμος Τρικκαίων όσο και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  και μάλιστα έστειλαν εκπροσώπους. Επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λαρισαίων πράγματι  επειδή ο κ. Μαμάκος του τηλεφώνησε και  τον προσκάλεσε. Κι αν είχε χρόνο, είναι τόσο  προσηνής άνθρωπος που πιστεύω δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συναντήσει τον κ. Σακκά. Επιπλέον, δημόσια επεσήμανε ότι η δωρεά αφορά συναυλία του κ. Ξαρχάκου για τους πλημμυροπαθείς επί δημαρχίας κ. Μπακογιάννη και ο ίδιος συμφώνησε με την ιδέα του πρώην Δημάρχου να δοθεί η δωρεά στο ΤΕΦΑΑ.

Προς τι  λοιπόν η ενόχληση του Δημάρχου κ. Σακκά; Πόσο αγενής συμπεριφορά να επιτίθεται ο πρώτος πολίτης της πόλης μας για μικροπολιτικούς λόγους, την επομένη της επίσκεψης, σε έναν Δήμαρχο που συμφώνησε (θα μπορούσε να αποφασίσει διαφορετικά) ως Δήμαρχος πλέον Αθηναίων,  να έλθουν στην πόλη μας εβδομήντα χιλιάδες ευρώ;

Μήπως να μειώσει το ήθος και το κύρος του κ. Δούκα ενόψει των εκλογών στην ΚΕΔΕ θεσμικό όργανο στο οποίο  έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του;

Μήπως κάνοντας φασαρία για το τίποτα να «θολώσει τα νερά» για το φάουλ με την εκπροσώπηση του ΤΕΕ στην etrikala;

Η μήπως  για να ανακοινώσει στα ραδιόφωνα ότι η δωρεά έγινε κατά παραγγελία του υπουργού κ. Παπαστεργίου εξυπηρετώντας το μέντορα του; Τώρα καταλαβαίνουμε τα περί πατροναρίσματος του κ. Δημάρχου που  έγραψε πριν λίγο καιρό  δημοτικός του Σύμβουλος.

Λώρεν Κασσοπούλου

Δημ. Σύμβουλος του  Συνδυασμού

Τρίκαλα τόπος να ζούμε”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης