Τοπικά

Επιμένει ο Χήρας. Για ποιο θέμα ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Μαράβα

Όλοι οι δημότες περιμέναμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απαντήσεις του δημάρχου σχετικά με το δυστύχημα που έγινε στην Παλαιοκαρυά και στοίχισε την ζωή σε έναν συνδημότη μας. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και ουσιαστικά δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Είναι αδιανόητο 11 μέρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα να μην γνωρίζει ο δήμαρχος αν το συγκεκριμένο μηχάνημα έργου είχε όλα τα νόμιμα έγγραφα που απαιτούνται και ακόμη χειρότερο αν το γνώριζε να μην το ομολογεί.

 

Επίσης παρά τις σοβαρές παρατυπίες από την μεριά του δήμου να δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και έχει την συνείδηση του ήσυχη.

Τέλος αλγεινή εντύπωση σε όλους έκανε το ότι ο δήμαρχος αρνήθηκε να ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο για ένα μήνυμα συμπαράστασης και συλλυπητηρίων προς την οικογένεια του θανούντος με την φθηνή δικαιολογία ότι ‘’έστειλε ο δήμος στεφάνι στην κηδεία’’.

Εμείς σαν παράταξη θα συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε οι δημότες να έχουν πλήρη ενημέρωση χωρίς ποτέ να λαiκίσουμε ή να εμπλακούμε σε θέματα δικαιοσύνης παρά μόνο στις ευθύνες της δημοτικής αρχής.

Θέλουμε υπεύθυνες απαντήσεις από τον δήμαρχο για τα θέμα αυτό το οποίο απασχολεί όλη την τοπική κοινωνία.

Για τον συνδυασμό ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ 

Ο επικεφαλής ΧΗΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης