Τοπικά

Επιμόρφωση για το προσωπικό του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών και  Ειδικού Εκπαιδευτικού προσωπικού, σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, ημερίδα επιμόρφωσης για το προσωπικό του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων στο εργαστήριο πληροφορικής του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Την επιμόρφωση διοργάνωσε ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων κ. Απόστολος Σπαθής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, τον υπεύθυνο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Λεωνίδα Μποντίλα και τη Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων κ. Φανή Σμιξιώτη.

Εισηγητές στην ημερίδα ήταν οι:  α) Απόστολος Σπαθής, Προϊστάμενος Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων με θέμα: Έγκαιρη ανίχνευση και πρώιμη παρέμβαση στους μαθητές που παρουσιάζουν ψυχοκοινωνικές, εκπαιδευτικές κ.ά. ιδιαιτερότητες β)  Λεωνίδας Μποντίλας, υπεύθυνος ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με θέμα : Σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής και ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών αξιοποίησής τους.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν διαπίστωσης των επιμορφωτικών αναγκών του προσωπικού και λήφθηκε ειδική μέριμνα για την εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας για τη διασπορά του Κορωνοϊού COVID-19 (χρήση μασκών, τήρηση αποστάσεων, ατομικοί υπολογιστές κ.ά)

Το προσωπικό απέκτησε νέες γνώσεις, στάσεις και δεξιότητες χρήσιμες για την επαγγελματική τους ανάπτυξη ενώ στο τέλος των εισηγήσεων είχε την ευκαιρία να διατυπώσει σχόλια, ερωτήσεις και να λάβει μέρος σε εποικοδομητική συζήτηση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης